PROSJEKTER

Oksval Terrasse 42C- 1456 Nesodden

(+47) 915 15 424

Email: salg@funksjonell.no

BYGGELEMENTER

DIN PARTNER FOR BOLIGUTVIKLING

VARDEN TERRASSE

I 2017 ble Varden terrasse på Nesodden ferdigstillet og levert. Et elegant sameie med gode leiligheter til fornuftige priser. Vi jobber tett med kommuner for å skape boliger som er solide og innehar det moderne mennesker trenger uavhengig av hvilken fase de er i livet. 

PROSJEKTER VI JOBBER MED


Omsorgs- og eldreboliger

Funksjonell AS har lang erfaring med med omsorgsboliger i Risikoklasse 6, som stiller strenge krav til brannprosjektering og gjennomføring i alle ledd.


Hva har vi bygget de siste 15 årene?

Vi har bygget alt fra eneboliger, kjedede eneboliger, tomannsboliger, tremannsboliger, firemannsboliger      samt boligblokker med inntil 36 leiligheter. 


Tiny Homes

Vi har også utviklet vår egen serie av «Tiny Homes» for alle som ønsker å bruke mindre penger på å bo og mer på å leve. En mindre bolig gir lavere bokostnader og frihet til å dyrke interesser eller reiser til fjerne himmelstrøk. Funksjonell AS bygger små hus fra ca 50m2 på et plan til 70m2på to plan med inntil tre soverom. Boligene er tegnet for å være arealeffektive og oppleves overraskende romslige. Et 50m2 hus kan leveres på din byggeplass og vil være klar til innflytting på under en måned til særdeles gunstige priser.


Vi selger direkte til private og utbyggere / entrepenører.


Kontakt oss for mer informasjon på 915 15 424 


REALISER DRØMMEN OM HELT NY BOLIG TIL EN FORNUFTIG PRIS! 

#functionalliving

FUNKSJONELL AS

DIN BOLIGPARTNER

SNARVEI TIL SUKSESS


Hjem    |    Vårt Konsept


Prosjekter   |    Om ossGET SOCIAL

KONTAKT OSS

+47 915 15 424

Email: salg@funksjonell.no

Oksval Terrasse42C - 1456 Nesodden NORWAY

Copyright © All Rights Reserved